tiistai 25. syyskuuta 2012

Valkosuklaa-daimkakku






Kukat värjättyä valkosuklaata, keskusta marsipaania. Perhonen suklaata.

Hellapoliisilta olen tämän ihanan kakun ohjeen joskus napannut mukaani. Hiukan olen ohjetta muutellut...

Pohja:
1,5 pötköä minttudominoita
50g voita

Täyte:
2,5dl Flora vispiä (tähän laiton 5dl)
1 levy Pandan valkosuklaata (130g)
250g maitorahkaa
1dl sokeria
2tl vaniljasokeria
4 liivatetta
vajaa levyn Maraboun Daim-suklaata

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan päälle.
Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.
Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka. Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää daimmurut.
Sulata liivatteet kiehuvaan veteen ja anna jäähtyä pieni hetki. Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä pari tuntia tai yön yli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi se ilahduttaa aina!