Tästä annoksesta tuli täyte kahteen 8munan kakkuun.
9 liivatelehteä
3prk Flora Vispiä
400g Vanilja rahkavalmiste (Sunnuntai)
reilu 1l mansikoita viipaleina
2dl mansikkahilloa
sokeria ja vaniljasokeria maun mukaan
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
Vaahdota Flora Vispi ja lisää joukkoon tuorejuusto. Mausta sokereilla
ja lisää mansikkahillo. Sekoita hyvin ja lisää viipaloidut mansikat.
Kuumenna hieman vettä kiehuvaksi ja sulata liivatteet siihen, lisää
liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan vatkaten. Väliin
laitoin lisäksi, moussen päälle viipaloituja mansikoita.
Kasaa kakku paistovuokaansa ylösalaisin,
kelmuta ensin vuoka. Anna hyytyä yön yli. Muista kostuttaa pohjat hyvin,
mousse kun ei anna kosteutta kakkuun yhtään.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi se ilahduttaa aina!