tiistai 25. syyskuuta 2012

Pannupizza



Perjantai iltana tekasin iltapalaksi pannupizzan, Huippu hyvää oli.
 Ohje  Mimmi Mutikaisen blogista:)

Pohja:
2dl vettä
3tl kuivahiivaa
1tl sokeria
3/4tl suolaa
4dl vehnäjauhoja
1/2dl öljyä

Lämmitä vesi +42 asteiseksi. Lisää joukkoon sokeri, suola, öljy ja pieneen jauhomäärään sekoitettu kuivahiiva. Alusta loput jauhot vähitellen. taikina saa jäädä melko löysäksi. Kohota taikina kaksinkertaiseksi.
Voitele matalareunainen uunivuoka (esim. piirakkavuoka, halkaisija n.30cm) reilulla määrällä öljyä. Taputtele taikina jauhotetuilla käsillä vuoan pohjalle ja reunoille. Levitä päälle ketsuppiaja täytteet. Paista 250 asteisen uunin alatasolla 20min.
Täytteenä tässä jauhelihaa, kinkkua ja juustoraastetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi se ilahduttaa aina!