tiistai 25. syyskuuta 2012

Mansikkakääretorttu



Pohja:
4 munaa
1 1/2dl sokeria
3/4dl perunajauhoja
3/4dl vehnäjauhoja
1 1/2rkl kaakaojauhetta (minä laitoin puolet tummaa ja puolet vaaleaa)
1 1/2tl leivinjauhetta

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, sekoita joukkoon varovasti keskenään sekoitetut kuivat aineet.
Paista 225asteisen uunin keskitasolla 8-10min.
Kumoa valmis pohja sokeroidulle leivinpaperille ja anna jäähtyä.
Täytteenä tuoreita mansikoita viipaloituna, kuningatarhilloa sekä Flora vispiä vaahdotettuna. Yksi purkki Flora vispiä riitti väliin ja päälle koristeluun.
Oi tätä kesän herkkua! :D


Tein myös toisen kääretortun, sinne väliin laitoin kuningatarhilloa sekä 1l:n vaniljajäätelöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi se ilahduttaa aina!