tiistai 25. syyskuuta 2012

Daim-maitosuklaakakku



Tämän ihanan kakun ohjeen löysin Kaurislapsen blogista, hieman muuttelin.
Perhosrukalta siipi katkennu:)

Pohja:
1,5pötköä minttu-dominoita
50g voita

Täyte:
2 prk Flora vispiä (punainen purkki, yhteensä siis 5 dl)
1 prk vanilja rahkavalmiste (Sunnunta)
humpsahdus sokeria (oisko 0,5 dl)
1 levy marabou daim-maitosuklaata
3-4 riviä veitsellä pieniksi pilkottua maitosuklaata
1 patukka dajmia
5-6 liivatelehteä
 tilkka vettä

Murskaa keksit ja sekoiita sulatetun voin kanssa. Painele irtopohjavuoan pohjalle.
Jos haluat voit tähän väliin sulattaa maitosuklaata tai laittaa valmista suklaakastiketta ja kaataa pohjan päälle.
Laita liivatelehdet likoamaan. Vatkaa vispi ja lisää sokeri siihen. Sulata suklaalevy mikrossa ja rouhi maitosuklaata ja daimia samalla.
Lisää kermavaahtoon "tuorejuusto" ja sula suklaa. Kiehauta vesitilkka ja sulata liivatteet siihen. Lisää tämä seos muuhun massaan kuten myös pilkotut maitosuklaapalat.
Kaada puolet täytteestä pohjan päälle, levitä väliin suklaakastiketta ja lisää loput täytteet.  Anna hyytyä ja koristele.
Päälle:  200g suklaata vesihauteessa ja lorautin sekaan vähän rypsiöljyä. Levitin kakun päälle tasaisesti ja ja lopun koristelun valkosuklaalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi se ilahduttaa aina!