keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Mansikkamousse ja valkosuklaamousse

 Tällä ohjeella riittää mousset 10 munan kakkuun, yhteen väliin valkosuklaamousse ja kahteen väliin mansikkamousse.

Mansikkamousse
4dl vispikermaa
250g rahkaa
0,5dl sokeria
1rkl vaniljasokeria
300g mansikoita pieninä paloina
200g mansikoita soseena
5 liivatelehteä
tilkka vettä
Vaahdota vispikerma. Lisää joukkoon rahka, sokerit ja mansikat. Lisää liotetut liivatelehdet kiehuvaan veteen ja lisää seokseen.

Valkosuklaamousse
2munaa
0,5dl sokeria
2,5dl Flora vispiä
1 levyä Pandan valkosuklaata
5 liivatelehteä
tilkka vettä
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa Flora vispi vaahdoksi.Sulata suklaa vesihauteessa. Yhdistä vaahdot ja sula suklaa. Kaada lopuksi joukkoon kiehuvaan veteen liotetut liivatteet.
Kokoa kakku paistovuokaan ylösalaisin. Ensimmäiseen väliin laitoin tuon valkosuklaamoussen ja toiseen väliin mansikkamoussen. Kostutuin kakun vanilja-maidolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi se ilahduttaa aina!