tiistai 25. syyskuuta 2012

Mansikkamousse

Tästä annoksesta tuli täyte kahteen 8munan kakkuun.

9 liivatelehteä
3prk Flora Vispiä
400g Vanilja rahkavalmiste (Sunnuntai)
reilu 1l mansikoita viipaleina
2dl mansikkahilloa
sokeria ja vaniljasokeria maun mukaan

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota Flora Vispi ja lisää joukkoon tuorejuusto. Mausta sokereilla ja lisää mansikkahillo. Sekoita hyvin ja lisää viipaloidut mansikat. Kuumenna hieman vettä kiehuvaksi ja sulata liivatteet siihen, lisää liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan vatkaten. Väliin laitoin lisäksi, moussen päälle viipaloituja mansikoita.
Kasaa kakku paistovuokaansa ylösalaisin, kelmuta ensin vuoka. Anna hyytyä yön yli. Muista kostuttaa pohjat hyvin, mousse kun ei anna kosteutta kakkuun yhtään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi se ilahduttaa aina!