perjantai 17. elokuuta 2012

Daim-viipaleet

    
Näitä on jo monesti tehty ja aina maistuu yhtä hyvälle. Kermaruusulle kiitos ihanasta ohjeesta.

200g voita
200g sokeria
1 keltuainen
2rkl siirappia
3tl vaniljasokeria
5dl vehnäjauhoja
2tl soodaa
2 isoa dajm-patukkaa
Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.Lisää keltuainen vatkaten sekä siirappi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää yhdessä Dajmin kanssa taikinaan.
Leivo kahden sormen paksuisia tankoja ja paina vähän kasaan. Paista 200´C n.9min.
Leikkaa tangot heti uunista oton jälkeen vinoiksi viipaleiksi.
Ja ei muutako herkuttelemaan!:)

3 kommenttia:

  1. Näistä tuli ihan super-hyviä! Ja reilusti, ei loppunut heti kesken;)

    VastaaPoista
  2. Dajm o mun herkkua, voin vaa kuvitella, että kuinka hyvälle nämä maistuu, slurps! Muistakkos yhtää, että kuinka monta suurin piirtein tuolla ohojeella tullee?!?

    VastaaPoista
  3. en yhtään kyllä muista. Kannattaa testata ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi se ilahduttaa aina!