perjantai 17. elokuuta 2012

Paholaisen piirakka (gluteeniton)

    
 Tein tämän gluteenittomista jauhoista, mut voi tehdä myös tavallisista vehnäjauhoista.
5dl Semperin gluteeniton hieno jauhoseos
4 3/4dl sokeria
1tl leivinjauhetta
1tl soodaa
1tl vaniljasokeria
1tl suolaa
1dl kaakaojauhetta(laitoin puolet tummaa ja puolet tavallista)
Sekoita keskenään

50g voita
2 1/2dl vettä
Lisää kuiviin aineisiin, vatkaten 2min.

3 munaa
Lisää, vatkaa 2min.

Ripottele pellille mariannerouhetta. Kaada taikina päälle. Paista 200´C n. 20-25min.
Kuorrutus:
230g tomusokeria
70g margariinia
4rkl maitoa
2tl vaniljasokeria
Sekoita hyvin vaikka sähkövatkaimella.
Päällä mariannerouhetta ja marsipaanikukkasia.

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi se ilahduttaa aina!