Tein tämän gluteenittomista jauhoista, mut voi tehdä myös tavallisista vehnäjauhoista.
Ohje Kermaruusulta.
5dl Semperin gluteeniton hieno jauhoseos
4 3/4dl sokeria
1tl leivinjauhetta
1tl soodaa
1tl vaniljasokeria
1tl suolaa
1dl kaakaojauhetta(laitoin puolet tummaa ja puolet tavallista)
Sekoita keskenään
50g voita
2 1/2dl vettä
Lisää kuiviin aineisiin, vatkaten 2min.
3 munaa
Lisää, vatkaa 2min.
Ripottele pellille mariannerouhetta. Kaada taikina päälle. Paista 200´C n. 20-25min.
Kuorrutus:
230g tomusokeria
70g margariinia
4rkl maitoa
2tl vaniljasokeria
Sekoita hyvin vaikka sähkövatkaimella.
Päällä mariannerouhetta ja marsipaanikukkasia.
onko tuo 50g voita sulatettuna vai miten laitetaan?
VastaaPoistasulatettuna
VastaaPoistaentä tuossa kuorrutuksessa tuo voi?
VastaaPoistano iiks, ku en muista. Luntin muilta ni sulana sekin :)
VastaaPoista